sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Numero 8 1/2

En tiedä, oliko nämä treffit vai ei... Pistin pari viikkoa sitten miehelle viestiä, että hän vaikutti kiinnostavalta. Hän vastasi, että tapailee toista, mutta ystäviä on aina kiva saada lisää. Asennoiduin siis saamaan ehkä uuden ystävän. No, tapasimme perjantaina pelailun merkeissä. Mies oli kuitenkin viikolla ilmoitanut, että ei enää tapaile tätä naista ja nyt en sitten oikein tiedä, että olimmeko me treffeillä vai emme :) Itse kun en oikein osannut yhtäkkiä laittaa treffivaihdetta päälle kun olin jo ajatellut, että tutustun nyt uuteen ihmiseen, jonka kanssa voin ehkä pelata.

Tavattiin siis perjantaina, oli kivaa, pelattiin ja ilta vierähti vähän liiankin hyvin, kun en ehtinyt edes vikaan junaan vaan jouduin menemään bussilla. Tavataan ensi viikolla uudestaan, mies siis laittoi lautaina viestiä, että oli mukavaa, ja meistä voisi tulla ainakin ystävät ja itse olin siis samaa mieltä. Hämmentäväähän tämä on, kun en nyt oikein tiedä, missä mennään. En ole varma, oliko miehessä sitä jotain, sillä mulla oli siis ystävyysasenne koko ajan, mutta olihan hän mukava. No, katsellaan.

PS. Eräs mies ehdotti myös leffatreffejä. No, vastasin, että ok, jos löytyy joku kiva leffa. Sitten hän totesi, että ei leffa olekaan hyvä, kun sielä pitää istua hiljaa pari tuntia, mutta voitais katsoa joku dvd. En innostunut (missä hitossa me sitä dvd:tä sitten katsottaisiin, jomman kumman kotona vai, ei kiitos ekoille treffeille!) ja ehdotin kahvilaa, mihin mies vastasi, ettei käy, kun ei siellä riitä kuitenkaan mitään juteltavaa. Joo, jotenkin musta tuntuu, että en sitten lähdekään ko. tyypin kanssa treffeille, jos toinen ei pysty tunnin ajan juttelemaan. Pitäisi vielä jotenkin kohteliaasti vastata hänelle, mutta en oikein nyt tiedä, että miten...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti