lauantai 28. marraskuuta 2015

Hankalaa..

No niin, mitä on ehtinyt tapahtua sitten viime näkemän. Numero 28 ei ihan ymmärtänyt, miksen halua nähdä uudestaan... No, sille en tietysti voi mitään.

Näin numero 23:n uudestaan, vaikkei oikeastaan edes enää huvittanut, mutta kun oli jo sovittu aiemmin. Ei se nyt kovin piinaavaa ollut, mutta eipä juttu nyt oikein lentänytkään. Mies ei kysynyt multa oikein mitään ja muutenkin oli vähän kiusallista hetkittäin. Eiköhän tämä ollut tässä. Eikä miehestä ole kuulunut mitään treffien jälkeen, joten ollaan varmaan samaa mieltä.

Numero 32 tavattiin myös. Ihan mukavaa jutustelua, mutta tuskin mitään sen enempää. Tulossa vielä siis numerot 33 ja 34... (joista jälkimmäisestä unohdin mainita viimeksi).

Mutta mennäänpä sitten näihin numeroihin 29 ja 31. Ensinnäkin olin jo vähän miettinyt, että 31:n seurassa oli kuitenkin jotenkin luontevampaa... Hänhän viestitteli ihan pari tuntia treffeistä positiivisen viestin ja totesi, että ei haittaisi nähdä uudestaan. Ehkä tästä olisi sitten pitänyt tajuta, ettei häntä kiinnosta, mikä oli sinänsä ehkä hieman omituista, koska halasi treffien jälkeen pitkään - siis pitempään kuin sellainen normaali kaverihalaus. Niin, mutta sitten noiden jälkeen on viestittely ollut todella harvaa ja lyhytsanaista :( Tästä nyt sitten kyllä taidan todeta, että eipä kiinnosta. Olisi voinut jättää laittamatta sen viestin kyllä niiden treffien jälkeen, jos näin asia sitten kuitenkin on. Huokaus.

Numero 29:n näin uudestaan. Mukava edelleen, asiallinen, kiva. En tiedä vaan nyt sitten kuitenkaan riittääkö se. Välillä tuntuu, että mies hakee enemmän kaveruutta. Ehkä asia olisi toisin, ja musta tuntuisi enemmän, jos numero 31 ei kummittelisi mielessä. Nyt se tyyppi vähän haittaa ajatuksia, kun mietin, että mitä se meinaa. Tai no, kai se on aika selvää, mitä meinaa, kun viestittelee puolentoista päivän välein jonkun lauseen viestin. Tätä mä kai sitten kerjäsin sarjadeittailullani :( No, katsotaan nyt tuon numero 29:n kanssa, että johtaako johonkin, ei me olla mitään halaamista kummempaa saatu aikaan.

PS. Tinderissä on ihan jäätävää porukkaa, yksi yhteydenotto oli vain "Tavataanko?"Yksi homomies etsi ystäviä (ja mikäs siinä, ei mulla niitä ole liikaa) mutta kysyi minulta, saako mua koskettaa?! (tuli kiire poistaa tyyppi oli niin ahdistava) Ja sitten oli tämä tapaus, jonka kanssa chattasin pari viikkoa ja sitten kysyi, että lähdenkö heidän pikkujoulujen jälkeen leffaan myöhäisnäytökseen. Samalla paljasti olevansa naimisissa oleva perheenisä, jolla on avoin suhde. Voin kertoa, että nämä tapaukset eivät kuulu näihin mun treffaamiin miehiin nyt, eikä tulevaisuudessa.

PPS. Tämä sarjadeittailu saisi kyllä mun puolesta riittää, ihan mielelläni löytäisin sen kivan miehen, joka myös pitäisi musta ja haluaisi muutakin kuin kaveruutta, sitten voisin ihan hyvin vain todeta kaikille lopuille, että onnea etsintäänne.

PPPS. Hemmetin 31!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti