perjantai 13. marraskuuta 2015

Sarjadeittailua

Kun nyt pääsin taas Tinderin makuun, niin olen sitten alkanut deittailemaan ihan kunnolla. Kolmet treffit takana, huomenna yhdet lisää ja ensi viikolla yhdet sovittu. Eri miesten kanssa luonnollisesti. Tämä on tätä nykypäivää.

Numero 20:n poistin matcheista, koska tajusin treffejä tarkemmin mietittyäni, että hänhän ei kertonut itsestään oikein mitään. Ei missä asuu (edes suunnilleen), ei töistä, ei mistään. Lisäksi kun tyypistä ei kuulunut mitään pariin päivään totesin, että joo, ehkä sitten ei, vaikka klassinen kolmen päivän sääntö olisi vielä voinut muuttaa tilannetta.

No, seuraavaan.

Numero 21. Huhhuh. Menin aika sanattomaksi jo siinä kahvilan jonossa, tyypistä hehkui epävrmuus ja se ei tunnetusti ole oikein viehättävää. Mies oli vähän sellainen ressukka. Oli aika piinallista, mutta onneksi sentään löydettiin jutun juurta siinä yhteisestä harrastuksesta, ettei ollut ihan superhirveää. Treffien loppu oli kyllä ehkä jäätävin, mitä olen kokenut. Käveltiin siinä kohti paikkaa, mistä lähtisimme eri suuntiin. Kun tulimme tähän, tyyppi sanoi vain "Moi" ja kaarsi poispäin katsomatta edes silmiin. Olin vähän että wtf, ja huikkasin takaisin "Moi". Ehkä hän oli kamalasta tapaamisestamme yhtä järkyttynyt kuin minäkin, mutta ei treffien lopuksi noin käyttäydytä. No, eipä ole ottanut yhteyttä, joten ehkä sis oli järkyttynyt.

Numero 22. Tänään kahviteltiin. Mies oli ihan jees. Tavallinen. Ehkä vähän tefloninen, mutta aika minun tapainen ja ehkä voisin viihtyäkin kanssaan. En kuitenkaan usko, että on minusta kiinnostunut. Katsotaan nyt kuitenkin se kolme päivää.

Että semmoista. Tinder on kyllä parin päivän kuherruskuukausipäivän  jälkeen ollut aika pettymys. Miehet eivät vastaa viesteihin jne. Toki pari poikkeusta, mutta nekin keskustelut hiipuvat pian pois. Ehkä oon vaan sitten niin tylsää juttuseuraa, tai muuten kamala, että minut vaietaan kuoliaaksi. Tai sitten ollaan vain ihan kepeällä mielellä liikkeellä. En kuitenkaan jaksa kovinkaan monena iltana sitä, että aloitan keskustelun, saan rivin vastauksen ja kun vastaan, ei kuulu enää mitään. Jos tätä jatkuu monena iltana, poistan matchin. Ehkä menetän mahdollisuuksiani, mutta itse vastaan kyllä aina, jos joku aloittaa keskustelun. Harvemmin aloittaa, että eivät ne miehetkään osaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti