lauantai 7. helmikuuta 2015

Väärä ja kusipää

Hesarissa oli Kyösti Niemelän kolumni otsikolla: "Entinen kumppanisi oli tuskin narsisti". Ystävänihän ovat sanoneet minulle, että E on narsisti. He ovat sanoneet, että E on psykopaatti. Minä en halua edelleenkään näin sanoa, enkä ole tiennyt, miksi E:tä sitten sanoisin. Niemelä kuitenkin kiteyttä kolumninsa lopussa sen, mitä E oli, hyvin sanoiksi.

"Jos eksäsi ei ole narsisti, mikä hän sitten on? Ehkä yksinkertaisesti kusipää, heitä kun on enemmän kuin narsisteja. Tai masentunut. Huono vastoinkäymisten käsittelijä. Ihminen, joka ei panostanut tarpeeksi suhteeseen. Joka olikin jotain ihan muuta kuin ajattelit. Joka ei ollutkaan se oikea."

Tuota kaikkea E oli. Kusipää, masentunut (ihan diagnosoitukin), huono vastoinkäymistenkäsittelijä, joku muu kuin ajattelin, väärä. Hän osaa olla tosi hurmaava ja sitten inhottava, mutta ei se hänestä narsistia tee. Mutta kusipään tekee. Amen. Onneksi tätä tarinaa on jäljellä enää 46 päivää. Ihan tosi, minä lasken niitä. Sitten vihdoin olen oikeasti vapaa \o/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti