lauantai 18. helmikuuta 2017

Viimeinen

Olen päättänyt, että tämä blogi on tullut tiensä päähän. Blogi on nyt elänyt kauemmin kuin suhde, jonka loppumisen vuoksi blogin aloitin. En tunne enää tarvitsevani tänne kirjoittamista, en saa tästä mitään ja käyn nyt terapiassa, missä puran tuntojani. Blogi oli minulle iso apu ja olen oppinut elämästä näinä reiluna kolmena vuotena paljon. Virheitä on tehty ja tehdään edelleen, mutta niistä on selvitty. Kasvoin ehjäksi erosta ja vaikka en olekaan kovin onnellinen, viime kuukaudet ovat osoittaneet, että pärjään jotakuinkin asioissa, jotka olisivat kenelle tahansa musertavia.

Tekstit jätän tänne ainakin toistaiseksi apua tarvitsevien luettavaksi, mutta en vastaile enää kovinkaan aktiivisesti kommentteihin. Kiitos kaikille matkassa mukanani olleille. Erityiskiitos kaikille kommentoijille.

9 kommenttia:

  1. Kiitoksia blogistasi, tästä oli paljon apua omien erojeni aikana (joo, ehdin erota kaksi kertaa vakavasta suhteesta tämän blogin olemassaolon aikana, eli ei meillä kaikilla muillakaan ihan putkeen mene). Jos saat terapiassa joitain oivalluksia, joista haluaisit kirjoittaa, niin varmasti me lukijat olisimme kiitollisia. Minullakin on terapia käytynä, ja siellä kyllä on mm. käsitys parisuhteista muuttunut aivan totaalisesti, joskin tuskallisen hitaasti ja kovan työn kautta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, että blogistani on ollut apua. Ja rohkaisevaa kuulla, että terapia on muuttanut asioita, ehkä täälläkin jonakin päivänä...

      Hyvää kevättä!

      Poista
  2. Kiitos blogistasi! Se on minua kannattanut niinä hetkinä kun tuntuu, ettei pysty muuta kuin itkemään. Niin on tuonut toivoa, että ämäkin tunne ja vaihe menee ohi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne hetken on kyllä niin kovin kamalia. Mutta niinhän se on, kun ne minuutti kerrallaan kestää, niin ne lopulta menevät ohi.

      Poista
  3. Myös minä kiitän blogista, se oli apuna vuosi sitten eron pahimpina hetkinä ja nyt myöhemmin vertaistukena. Kiitän myös kommenteistasi omaan blogiini. Kaikkea hyvää jatkoon! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi ja jatkan toki sun blogin lukemista, vaikken enää tätä omaa kirjoitakaan.

      Poista
  4. Täällä on vielä menossa yks samanlainen tapaus: http://levotonpaivakirjani.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Hei Haamuliini! Saako sulle vielä kirjoittaa sähköpostia? Näiden asioiden tiimoilta mitä blogissasi lopussakin oli jne....Kauniita ja lämpöisiä elokuun päiviä Sinulle ja voi hyvin! :)

    VastaaPoista