keskiviikko 14. joulukuuta 2016

Missä mennään?

No en tiedä yhtään nyt, missä mennään :o Mies oli täällä, syötiin, juteltiin, sanoin, että mennäänkö istumaan sohvalle. Mies istui tosi kauas. Oh no. Jossain vaiheessa kysyi kyllä, kuinka kauan olen ollut sinkku ja puhuttiinpa siinä Tinderistäkin. Mitään ei tapahtunut kuitenkaan. Kun mies totesi (aika myöhään siis), että pitäisi tästä lähteä, päätin vihdoin rohkaistua ja kysyin sitten, että missä mennään, kun hänestä ei ota selvää. Mies totesi, että on vähän hitaasti lämpiävää tyyppiä, mutta että haluaisi kyllä tutustua paremmin. Mitähän siihen sitten sanoisi. Jotain siinä sitten juteltiin vielä asiasta ja lopuksi sitten vihdoin pussattiinkin vähän - miehen aloitteesta siis. Myöhemmin tuli kyllä vielä viesti, että toivottavasti en säikähtänyt hänen varovaisuuttaan ja tosiaan haluaisi vielä nähdä. Menen käymään perjantaina miehen luona, mutta koko kuvio on minulle kyllä todella hämmentävä.

PS. Kysyin mieheltä, puhuuko hän suhteessa. Kuulemma olisi edellisessä suhteessa halunnut puhua, mutta nainen ei. Kuulostaa hyvältä.

4 kommenttia:

  1. Toisaalta hyvä merkki, jos ei suin päin halua rynnätä eteenpäin, mutta herättää kyllä myös kysymyksiä.. Mutta hyvä, että halusi sinulle kuitenkin avata tätä asiaa. Osoittaa kyllä, että pystyy puhumaan asioista, ja varsinkin niistä omista tunteistaan.

    No, pääsitte sentään pussailemaan. :)

    Perjantai on hyvä treffipäivä kun on viikonloppu tulossa ja useimmilla vapaapäivä. Voi mennä vaikka miten myöhään, eikä ole kiire mihinkään.

    VastaaPoista
  2. Nyt mun on kyllä lähdettävä kukonlaulun aikaan aamulla junalle, mutta koska junassa voi aina nukkua, en nyt anna sen häiritä ;)

    VastaaPoista
  3. Hei Haamuliini! Onkos asiat selvinneet yhtään eteenpäin joulun aikaan ja ennen joulua jo? Tämä blogisi on ollut kyllä niin hyvää vertaistukea oman eroni eri vaiheissa. Kiitos siitä paljon! :-)Toivottavasti asiat olisivat mahdollisimman hyvin nyt.

    Hyvää ja Onnellista uutta vuotta 2017 Sinulle! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, hyvä jos on ollut apua.

      Ovat asiat selvinneet jo aika lailla. Nyt tapaillaan ja tutustutaan toiseen ilman mitään suurta kiirettä. Täytyypä tässä lähipäivinä kirjoittaa päivitys tilanteesta.

      Hyvää vuotta 2017 sinullekin!!

      Poista