sunnuntai 11. joulukuuta 2016

Ei, juu, ei

Kolmen päivän sisään kolmet treffit. Ekat perjantaina, ei huvittanut ja totesin miehen noin ensimmäisen minuutin aikana täysin epäsopivaksi. Aika siististi kuitenkin pääsin miehestä eroon. Palataan niihin toisiin kohta, mutta tämän päivän treffit olivat kuin nuo perjantaiset. Pikkuhiljaa olen näemmä pääsemässä siitä huonosta omasta tunnosta, jos treffit jäävät lyhyiksi, ja sain sanottua jo tunnin jälkeen, että pitäisi tästä lähteä.

Eiliset treffit sitten. Nämä olivat siis kolmannet saman miehen kanssa. Tällä kertaa meni jo viisi tuntia. Mies vain taitaa olla oikeasti tosi ujo naisten kanssa, koska ei oikein mitään tapahdu ja itsehän saan tasan yhtä vähän aikaan. No, ensi keskiviikkona hän tulee luokseni syömään, ja nyt olisi oikeasti syytä rohkaistua ja edes puhua jotain syvällisempää. Se on kyllä jo selvinnyt, että elämme aika samanlaista elämää, pidämme samoista asioista ja erityisesti viihdymme toistemme seurassa. Sitten pitäisi vielä päästä tästä teiniasteelle taantumisesta ja uskaltautua itse pussaamaan, jos mies ei vaan uskalla. Mitenköhän senkin sitten tekisi?!

PS. Juu, taidan olla ihastunut.

PPS. Olen puhunut tällä viikolla täysin neutraalisti E:stä ja 31:n some-käyttäytyminen ei ole herättänyt enää ahdistusta.

3 kommenttia:

  1. Oho, olipas mukava lukea tästä käänteestä. :) Kolme kertaa saman kanssa on jo jotain, varmasti on joku yhteinen juttu olemassa, varsinkin jos viisi tuntia viettää putkeen saman ihmisen kanssa. Jee! :)
    Pussailemaan vaan, tarjoat jälkkärit sohvalla tms niin siinä on helppo ottaa kontaktia sitten. Jännää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, jee! Olis jo keskiviikko. Tiedät varmasti tunteen :D

      Poista
    2. Tiedän! :D Jännityksellä odotan raporttia.. ;)

      Poista