sunnuntai 27. marraskuuta 2016

Treffeillä

Olen ehtinyt jo käymään tässä tämän kuun aikana useammilla treffeillä. Kerrotaan tässä lyhyesti niistä.

Ensin kävin treffeillä ulkomaalaisen kanssa, tavoistani poiketen (koska haluan, että voin ilmaista itseni täysin toiselle, en ole ainakaan ehdoin tahdoin hakeutunut ulkomaalaisten kanssa treffeille). Mies oli mitäänsanomaton, sanoi, että ei harrasta mitään, eikä ollut kiinnostunut kuin työstään. Tällainen henkilö ei varmasti sopisi minulle mitenkään. Mies halusi välttämättä saattaa minut bussille, jolla olin lähdössä kauemmas. Kun olin jo bussissa sisällä, jäi mies vielä norkoilemaan kymmeneksi minuutiksi ja tuijottelemaan minua bussiin. Creepyä. Vielä älyttömämpää on, että kun vastasin kohteliaasti miehen toiveeseen tavata uudemman kerran, että en ole kiinnostunut, ilmoitti hän soittavansa ensi viikolla 'kun pöly on laskeutunut'. No, soitti tosiaan pari kertaa, en vastannut, kuten myös en vastannut viestiinsä. Pelottavinta on, että mies soitti tällä viikolla taas. Siis kolmen viikon päästä siitä, kun olin kertonut, että ei kiinnosta. Mies oli muuten myöhässä.

Seuraava mies tuli paikalle epäsiistinä ja vaikka oli muuten ehkä aika normaali, oli hänen seuransa lähinnä vaivaannuttavaa. Ei ollut myöskään viitsinyt etukäteen kertoa, että hänellä on lapsia. Ei näin. Taas mies myöhässä.

Kolmannen tapauksen kanssa meninkin sitten kulttuuririentoihin. Mies oli ihan ok, mutta ei kyllä sytyttänyt. Kertoi jälkeenpäin, että voisimme tavata toisenkin kerran, vastasin, että ok. Etsi minut FB:stä, laittoi siellä pari viestiä, mutta sen jälkeen ei ole mitään kuulunut, eikä se haittaa. Tämä tapaus oli sentään muuten ajoissa.

Neljäs treffi oli olematon, koska minulle tehtiin oharit. Kymmenen minuutin odottelun jälkeen kerroin lähteväni paikalta ja sainkin vastauksen, että sori, luuli lähettäneensä viestin, mutta näköjään ei ollutkaan. Oli perunut, koska väsytti. En vaivautunut järjestämään seuraavia treffejä.

Viidennen herran kanssa mentiin tapahtumaan. Miestä ei selvästi kiinnostanut yhtään ja hänellä oli kiire pois. Oli aika epäkohtelias, ja juu, on ihan ok, jos ei kiinnosta, mutta voi sitä silti olla toiselle kiva ja kun nyt kerran ollaan tapahtumassa, niin voisiko edes osallistua siihen järkevästi. No, oltiin tapahtumasta huolimatta treffit hoidettu alle tuntiin. Ja niin, mies oli tietysti ollut myöhässä.

Kuudes tapaus oli ihan ok, kunnes... Mies alkoi hiplailemaan hiuksiani ja käymään muutenkin läheiseksi, mielestäni turhan aikaisessa vaiheessa. Tänään kyseli, että miten nähtäisiin ensi viikolla ja vaikka mies olikin ihan jees niin tuo lääppiminen, joka häiritsi todella paljon, kyllä taisi nyt johtaa siihen, että toisia treffejä ei tule. No, vastaan varmaan huomenna. Ai niin, mies oli myöhässä...

Seitsemäs tapaus. Tämä ei ollut Tinderistä vaan sokkotreffit! Mies oli mielestäni mukava ja kiva ja mieluusti näkisin hänet uudestaan. Tuli kuitenkin tunne, että mies ei ehkä ajatellut ihan samalla tavalla. Jos en kuule tyypistä huomenna, niin ajattelin rohkaistua ja laittaa itse viestiä hänelle. Onhan se jännitävää, mutta mitäpä siinä menetän. Oli myöhässä...

Huomenna tapaan miehen, jonka kanssa on ollut vaikea löytää treffiaikaa, koska miehellä on ollut tasan kaksi päivää kahden viikon aikana kun sopii. Vähän epäilyttää kyllä noin kiireinen tyyppi.

Eli olen käynyt kuusilla treffeillä, yrittänyt käydä seitsemillä. Viisi (+1) kertaa mies on ollut myöhässä. Olen kai sitten vanhanaikainen, mutta olisi ihan kiva, jos paikalla oltaisiin ajallaan. Itse treffailu ei ole kyllä sinänsä ahdistanut, mutta kyllähän se ketuttaa välillä, kun treffikumppanilla ei ole käytöstapoja tai ekan treffin tavoin ei vain tajua, että ei tarkoittaa ei.

4 kommenttia:

  1. Ihailen kyllä kovasti tuota miten rohkeasti lähdet treffeille. Ja miten paljon omaa aikaa käytät siihen. Itse koin treffailun välillä jopa ahdistavaksi, koska käytin siihen kaiken (lapsi)vapaa-aikani. Toisaalta, jos minulla ei olisi lapsia, niin olisin varmasti yhtä ahkera. :)

    En ymmärrä tuota myöhästymistä. Toki joskus voi olla vaikea saada auto parkkiin, myöhästyä bussista tai muuta. Mutta senkin voi aina ilmoittaa toiselle.

    Ja ehdottomasti laitat seiskalle viestiä, ei siinä mitään menetä kuten sanoit. :)

    Oletko muuten kokeillut jotain muuta kun Tinderiä? Itse käytin myös Suomi24 Treffejä, mutta se oli aika työläs kun siellä tulee niitä viestejä niin paljon. :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole käyttänyt muuta kuin Tinderiä nyt, ennen olen nettideittaillut enemmänkin ja nuo palvelut ovat mielestäni jopa Tinderiä masentavampia, mutta katsotaan nyt...

      Treffeille olen lähtenyt jos on vapaata. En varsinaisesti kuitenkaan menetä siinä muuta kuin aikaa (ja aina välillä uskoni tähän touhuun), ja välillä juttelut on ihan kivojakin. Ja jos olisi lapsia, en todellakaan ehtisi näkemään näin useita tyyppejä.

      Seiskalle lähtee ehkä tänään viesti..

      Poista
  2. Miten seiskan kanssa kävi? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun kysyit. Kirjoittelin erillisen postauksen asiasta.

      Poista