torstai 3. joulukuuta 2015

Ehjä

Tajusin tänään, että blogin nimi ei oikein ole oikea. Vaikka eron hetkellä tuntuikin siltä, että mun on toivuttava erosta, niin ei se ollut niin. Erotavasta toki piti toipua, mutta muuten mun piti selvitä ehjäksi siitä suhteesta, ei itse erosta. Suhde minut rikkoi. Mun elämä on nykyän juurikin sellaista kuin haluan, vaikka toki sen hyvän miehen tähän pakettiin vielä kelpuuttaisin.

Olen vihdoin ehjä.

6 kommenttia:

  1. *tuulettaa villisti*. Kaksi vuotta se vei, mutta melkoisen matkan itseesi ja kasvuun omana persoonanasi olet tehnyt. Kirjoitteletko silti vielä tänne kuulumisia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Kauan vei, mutta se kannatti. Kärsivällisyys meinasi välillä kyllä loppua, mutta nyt elämä hymyilee kaikin tavoin. Enköhän kirjoittele, silloin tällöin.

      Poista
  2. Hienoa! Ja hyvää jatkoa, toivottavasti kirjoittelet välillä kuulumiasi :)

    t. T.

    VastaaPoista
  3. Olen pala palalta lukenut blogiasi. Liian moni teksti olisi voinut olla peräisin minun kynästäni. Tarinasi satuttaa ja sai herkistymään, sillä itse olen kokenut niin paljon samaa, puoli vuotta sinun jälkeesi.

    Tämä postaus antaa toivoa enemmän kuin tiedätkään. Olla ehjä. Siinä minullekin tavoite, vaikka pitkän matkan olen itsekin tullut. Kiitos avautumisista ja lohdusta, jota olen lukiessa saanut. Luen koko blogisi pienissä palasissa ja rakennan itseäni sen myötä.

    Toivon upeaa, loistavaa ja parempaa alkavaa vuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sanoistasi. Olen varma, että sinustakin vielä tulee, ehjä. Se vain on niin kovin yksilöllistä, että kuinka kauan siinä menee. Jotkin selviävät vähällä ajalla, toisilla menee kauan, kauan.

      Kiva, jos blogini auttaa prosessissani, kuten niin monesti olen todennut, sain itse aikanani apua muutamasta eroblogista ja halusin osin siksi tehdä omastani julkisen.

      Hyvää alkavaa vuotta sinullekin, toivottavasti sinäkin tunnet sen vihdoin silloin, sen mitä on, kun voi vain todeta, että ei ole enää rikki.

      Poista