maanantai 27. huhtikuuta 2015

Pitkästä aikaa

Ei ole paljon kirjoiteltavaa, kun elämä on kuitenkin melko seesteistä, mutta päätin tulla päivittämään pikaisesti kuulumiset.

Viime aikoina elämän on täyttänyt lähinnä muuton jälkeiset asunnon sisustamiset ja muut erinäiset muuttoon välillisesti tai suoraan liittyvät asiat. Tänään sain vihdoin sohvan ja muutamaa pikkujuttua lukuunottamatta alkaa asunto olemaan vihdoin kuosissa. On se kyllä mahtavaa!

Kuukausi sitten mietin, että onko se menoa. Kyllä se nyt siltä näyttää. Kyseessä ei ole samanlainen hullaantuminen kuin esim. E:n kanssa, mutta se on vain hyvä. Aikaa on vietetty kahdestaan ja olen pohtinut, millä nimellä minua pitäisi kutsua, muijakaveri, jota mies käyttää on mielestäni kamala sana - ei sovi tällaiselle vasta vähän aikaa pääkaupunkiseudulla asuvalle, tyttöystäväksi on vuosia kertynyt jo melko paljon ja naisystävä taas kuulostaa liian vanhalta. Pienet on siis ongelmat kun tällaisia pitää miettiä. Toki on muutakin mietittävää, meillä on hieman erilaiset elämänasenteet ja itse kun on viime vuoden aikana miettinyt niin kovin paljon elämää ja erityisesti eroa ja mikä suhteessa menikään pieleen, niin tuntuu välillä oudolta, kun toinen ei olekaan niin koskaan tehnyt. Elämä on kuitenkin pääpiirteittäin ihan mukavaa. Mies on edelleen mukava ja ihana ja ainoastaan työkaverius tässä hieman haastaa - työpaikallahan kukaan ei vielä (näin me luulemme) tiedä mitään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti